100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CORONA Sedan 2.0 140PK
Bouwjaar 09.1995 - 09.1999

ABS sensoren TOYOTA CORONA Sedan (_T21_) 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CORONA Sedan (_T21_) 2.0 past. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Een defect ABS-sensor herkennen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

ABS-sensor op uw TOYOTA CORONA Sedan (_T21_) uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.