WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CORONA Sedan 2.0 133PK
Bouwjaar 10.1993 - 09.1995

ABS sensoren TOYOTA CORONA Sedan 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemslangenLAMBORGHINI FuseekogelsSKODA Wielnaven. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA CORONA Sedan 2.0

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA CORONA Sedan

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.