WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CORONA Sedan 1.5 125PK
Bouwjaar 11.1987 - 08.1989

ABS sensoren TOYOTA CORONA Sedan 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA CORONA Sedan 1.5

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS-sensoren in het wiellager

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CORONA Sedan. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.