100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Verso 1.8 125PK
Bouwjaar 03-2004 - 03-2009

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Verso 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA COROLLA Verso 1.8 past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA COROLLA Verso

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.