WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Sedan 2.0 D-4D 126PK
Bouwjaar 11.2006 - 07.2014

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Sedan (_E15_) 2.0 D-4D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA Sedan (_E15_) 2.0 D-4D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensor op uw TOYOTA COROLLA Sedan (_E15_) uitlezen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.