WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 116PK
Bouwjaar 05.1985 - 04.1987

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Liftback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA COROLLA Liftback 1.6

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemklauwenRENAULT RemschoenenCADILLAC ABS sensoren.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Liftback komen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.