WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Liftback 1.8 116PK
Bouwjaar 09.1998 - 11.2001

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Liftback 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK HandremkabelsSUBARU RemcilindersROVER Remtrommels.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA COROLLA Liftback 1.8

Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA Liftback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.