WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA FX Compact 1.6 116PK
Bouwjaar 05.1985 - 04.1987

ABS sensoren TOYOTA COROLLA FX Compact 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA COROLLA FX Compact 1.6

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA FX Compact dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?