WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.6 GT 110PK
Bouwjaar 05.1980 - 09.1983

ABS sensoren TOYOTA COROLLA (_E7_) 1.6 GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw TOYOTA COROLLA (_E7_) 1.6 GT uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDPONTIACALFA ROMEONISSANBUICK.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA (_E7_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Gietijzer komt minder veel voor als component. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.