100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Compact 1.8 GTi 4WD 110PK
Bouwjaar 11-1992 - 04-1995

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Compact 1.8 GTi 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA COROLLA Compact 1.8 GTi 4WD

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA COROLLA Compact

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC WiellagersMERCEDES-BENZ FuseekogelsSUBARU Remschijven.

ABS-sensoren in het wiellager

Je kunt bij ons betalen via {LIST} De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.