WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA 1.6 124PK
Bouwjaar 08-1983 - 07-1985

ABS sensoren TOYOTA CELICA 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA CELICA 1.6

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA CELICA

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.