100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 2.0 112PK
Bouwjaar 09.1989 - 06.1991

ABS sensoren TOYOTA CAMRY 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA CAMRY 2.0

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA CAMRY

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.