WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 3.0 183PK
Bouwjaar 09.1993 - 07.1996

ABS sensoren TOYOTA CAMRY 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA CAMRY 3.0

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemklauwenFERRARI HandremkabelsAUDI Stuurkogels. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA CAMRY

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.