WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 4WD 128PK
Bouwjaar 08.1988 - 05.1991

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 4WD

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI HandremkabelsDAF FuseekogelsDAIHATSU ABS sensoren.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA CAMRY Stationwagen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.