WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 3.0 192PK
Bouwjaar 09.2002 - 11.2006

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Sedan 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA CAMRY Sedan 3.0

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CAMRY Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.