WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 TD 84PK
Bouwjaar 02.1983 - 10.1986

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 TD

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA CAMRY Sedan

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.