WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-4D 177PK
Bouwjaar 02.2009 - 10.2018

ABS sensoren TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-4D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-4D

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Elke TOYOTA AVENSIS Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.