WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-4D 150PK
Bouwjaar 02.2009 - 10.2018

ABS sensoren TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-4D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-4D

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.