100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D-4D 126PK
Bouwjaar 02.2009 - 10.2018

ABS sensoren TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D-4D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D-4D

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS-sensoren in het wiellager

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme.