WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6 132PK
Bouwjaar 02.2009 - 10.2018

ABS sensoren TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE StuurkogelsBEDFORD RemschijvenSEAT Handremkabels. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.