100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D 82PK
Bouwjaar 10-1997 - 05-1998

ABS sensoren TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.