WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 152PK
Bouwjaar 11.2008 - 10.2018

ABS sensoren TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA AVENSIS Sedan

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW FuseekogelsLOTUS RemtrommelsSEAT Remklauwen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.