WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 D-4D 126PK
Bouwjaar 11.2008 - 10.2018

ABS sensoren TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 D-4D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 D-4D

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA AVENSIS Sedan

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC ABS sensorenMINI RemtrommelsDACIA Draagarmen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.