100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Liftback 2.0 D 115PK
Bouwjaar 09-2002 - 02-2003

ABS sensoren TOYOTA AVENSIS Liftback 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA AVENSIS Liftback 2.0 D

Wij controleren altijd bij de TOYOTA AVENSIS Liftback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA DraagarmenPEUGEOT StuurkogelsPLYMOUTH Remcilinders. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.