100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren TOYOTA AVALON Sedan (_X3_)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken.


Ik heb geen kenteken laat mij zoeken op merk, model en type.
Kies je TOYOTA AVALON Sedan uitvoering
Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2005 tot 09.2012
206
280
Sedan
Vanaf 01.2005 tot 09.2012
200
272
Sedan
Vanaf 10.2005 tot 11.2012
198
269
Sedan

ABS-sensoren in het wiellager

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Een defect ABS-sensor herkennen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, Bendix, Pagid, TRW, ATE, Lucas, Jurid, Textar, Brembo, Zimmermann en Rofren

ABS-sensor op uw TOYOTA AVALON Sedan (_X3_) uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Nu besteld, is maandag GRATIS verzonden!

Bij ons betaalt u geen verzendkosten.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, standaardnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis flacon reiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen
Uitstekend   4,6 uit 5   Trustpilot
iDeal
CreditCard
PayPal
AfterPay
Bancontact
SOFORT Banking
KBK/CBC Payment
Belfius
Giropay
Przelewy24

PostNL
DPD
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.