100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA ALLION I 2.0 4WD 155PK
Bouwjaar 06-2001 - 04-2007

ABS sensoren TOYOTA ALLION I (_T24_) 2.0 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

ABS-sensor op uw TOYOTA ALLION I (_T24_) 2.0 4WD uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Een defect ABS-sensor herkennen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA ALLION I (_T24_) past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.