100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 Sedan 2.0 146PK
Bouwjaar 10.2007 - 01.2010

ABS sensoren SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW) 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDCHRYSLERLAND ROVERBUICKVW VOLKSWAGEN. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

ABS-sensor op uw SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW) 2.0 uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij controleren altijd bij de SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.