WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 Sedan 1.6 120PK
Bouwjaar 10-2007 - tot heden

ABS sensoren SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW) 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW) 1.6 uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI SX4 Sedan (GY, RW), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIISUZURENAULT.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.