WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 S-CROSS 1.6 DDiS AllGrip 120PK
Bouwjaar 08.2013 - tot heden

ABS sensoren SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 DDiS AllGrip

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUZUKI SX4 S-Cross 1.6 DDiS AllGrip

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Elke SUZUKI SX4 S-Cross heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw SUZUKI

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.