100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT IV 1.2 4x4 94PK
Bouwjaar 10-2010 - tot heden

ABS sensoren SUZUKI SWIFT IV 1.2 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw SUZUKI SWIFT IV 1.2 4x4

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij controleren altijd bij de SUZUKI SWIFT IV dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET StabilisatorstangenHYUNDAI WiellagersCHRYSLER Remtrommels. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw SUZUKI

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.