WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT III 1.3 DDiS 75PK
Bouwjaar 08.2005 - tot heden

ABS sensoren SUZUKI SWIFT III 1.3 DDiS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw SUZUKI SWIFT III 1.3 DDiS

Elke SUZUKI SWIFT III heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemklauwenFIAT DraagarmenCITROEN Remtrommels. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

ABS sensor kopen voor uw SUZUKI

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.