100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 2.3 155PK
Bouwjaar 04.2004 - tot heden

ABS sensoren SUZUKI LIANA (ER, RH_) 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw SUZUKI LIANA (ER, RH_) 2.3 uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI LIANA (ER, RH_). Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?