100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.6 107PK
Bouwjaar 01.2005 - tot heden

ABS sensoren SUZUKI LIANA 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUZUKI LIANA 1.6

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS sensor kopen voor uw SUZUKI LIANA

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.