100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI GRAND VITARA II 2.4 Vierwielaandrijving 169PK
Bouwjaar 01.2009 - tot heden

ABS sensoren SUZUKI GRAND VITARA II 2.4 Vierwielaandrijving

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

ABS sensor kopen voor uw SUZUKI GRAND VITARA II 2.4 Vierwielaandrijving

Wij controleren altijd bij de SUZUKI GRAND VITARA II dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUZUKI

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.