100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU REX III 0.7 64PK
Bouwjaar 07.1990 - 02.1992

ABS sensoren SUBARU REX III 0.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU REX III 0.7

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU REX III

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.