100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.5 AWD 173PK
Bouwjaar 09.2008 - 09.2009

ABS sensoren SUBARU OUTBACK 2.5 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw SUBARU OUTBACK 2.5 AWD

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo

ABS-sensoren in het wiellager

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU OUTBACK past. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.