WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III 1.8 105PK
Bouwjaar 06.1985 - 07.1986

ABS sensoren SUBARU LEONE III 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de SUBARU LEONE III 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEODAFMITSUBISHIIVECOLOTUSLEXUS. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU LEONE III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw SUBARU uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Een defect ABS-sensor herkennen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.