100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY OUTBACK 2.5 150PK
Bouwjaar 01.1996 - 12.1999

ABS sensoren SUBARU LEGACY OUTBACK 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU LEGACY OUTBACK 2.5

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Elke SUBARU LEGACY OUTBACK heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI StabilisatorstangenPORSCHE RemblokkenGMC ABS sensoren. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.