WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.5 i AWD 173PK
Bouwjaar 09.2007 - 12.2009

ABS sensoren SUBARU LEGACY IV 2.5 i AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU LEGACY IV 2.5 i AWD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU LEGACY IV past. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemschijvenVOLVO RemblokkenMITSUBISHI Wiellagers.