WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.0 D AWD 150PK
Bouwjaar 02.2008 - 12.2009

ABS sensoren SUBARU LEGACY IV 2.0 D AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU LEGACY IV 2.0 D AWD

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensoren in het wiellager

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU LEGACY IV komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD ABS sensorenSKODA RemtrommelsHYUNDAI Handremkabels. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.