WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY IV 1.0 69PK
Bouwjaar 01.2007 - tot heden

ABS sensoren SUBARU JUSTY IV 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU JUSTY IV 1.0

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke SUBARU JUSTY IV heeft een eigen VIN-nummer. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE WielnavenLDV RemcilindersDAIHATSU Remtrommels. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.