WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.8 i 103PK
Bouwjaar 11-1995 - 06-1996

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.8 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.8 i

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC StuurkogelsSMART RemschoenenHONDA ABS sensoren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.