WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 i AWD 152PK
Bouwjaar 12.2002 - 09.2005

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 i AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 i AWD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemschijvenJEEP HandremkabelsDAEWOO Remblokken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.