WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i 116PK
Bouwjaar 07.1996 - 08.1998

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Sedan komen.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS WielnavenIVECO RemschijvenKIA Remtrommels. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.