100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R AWD 150PK
Bouwjaar 01.2008 - 03.2012

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R AWD

Elke SUBARU IMPREZA Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.