WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 D AWD 150PK
Bouwjaar 01.2009 - 03.2012

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 D AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 D AWD

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV WielnavenPONTIAC HandremkabelsCADILLAC Remklauwen.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU IMPREZA Hatchback past. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.