WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 AWD 150PK
Bouwjaar 01.2008 - 09.2013

ABS sensoren SUBARU FORESTER 2.0 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU FORESTER 2.0 AWD

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU FORESTER

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO StuurkogelsLOTUS HandremkabelsSAAB Wielnaven.