WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.5 Turbo AWD 218PK
Bouwjaar 09.1998 - 05.2002

ABS sensoren SUBARU FORESTER 2.5 Turbo AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

ABS sensor kopen voor uw SUBARU FORESTER 2.5 Turbo AWD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemcilindersIVECO RemblokkenPORSCHE Spoorstang. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Vervuilde ABS sensoren op uw SUBARU FORESTER

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd