WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG REXTON / REXTON II 2.7 Xdi 165PK
Bouwjaar 03.2005 - 08.2006

ABS sensoren SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi uitlezen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) komen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.