100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.3 TDiC Vierwielaandrijving 101PK
Bouwjaar 05.1997 - 10.2003

ABS sensoren SSANGYONG MUSSO 2.3 TDiC Vierwielaandrijving

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw SSANGYONG MUSSO 2.3 TDiC Vierwielaandrijving

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemcilindersLOTUS DraagarmenALFA ROMEO Wielnaven. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw SSANGYONG MUSSO

Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

ABS-sensoren in het wiellager

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.